Kosár:0
Összes:0 Ft
A kosarad üres.
Hírlevél:

Könyvbemutató

GYÓGYGOMBÁKRÓL MINDENKINEK címmel kerül megrendezésre, Fődi Attila mikoterápiás szakíró és gyógygomba szakértő, Magyarországon hiányt pótló művének, szerző általi bemutatására.

Bővebben

Könyvajánló

Fődi Attila mikoterápiás szakíró és gyógygomba szakértő, Magyarországon hiányt pótló művét ajánljuk figyelmébe. A szerző, segítő szakértője az Aurum Esca Projektnek.

Bővebben

Otthoni gombatermesztéshez javasoljuk új termékcsaládunkat.

Az Aurum Esca Projekt – Otthoni gombatermesztéséhez ajánljuk, programunkban új termékként megjelenő oltó tiplijeinket.

Bővebben

„Gombák az Egészség Szolgálatában” című rendezvényünk a médiában.

Az Aurum Esca Projekt szervezésében, 2013. november 27-én kerültek megrendezésre, „Gombák az Egészség Szolgálatában” címmel, Fődi Attila gyógygomba szakértő előadásai.

Bővebben

Meghívjuk Önt a „Gombák az Egészség Szolgálatában” című rendezvényünkre.

Az Aurum Esca Projekt szervezésében, szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit nyíregyházi rendezvényünkre, mely „Gombák az Egészség Szolgálatában” címmel kerül megrendezésre.  A rendezvényen Fődi Attila – a gyógygombák szakértője tart részletes tájékoztatást a ma leggyakrabban ajánlott...

Bővebben

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) új kiszerelésekben.

Az Aurum Esca Projektben, megjelentek az eddigieknél kisebb kiszerelésű Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) termékek. A sokak által, legfontosabb gyógygombaként ismert őrleményünk, mostantól 10 -20 -30 grammos kiszerelésben is kapható.

Bővebben

Gyógygombáink első értékesítési partnere

Budapest belvárosában a Szerb utca 15. szám alatt található a Hecserli fűszer és csemegekereskedés. A bolt elsőként kezdi el forgalmazni az Aurum Esca gyógygombákat Budapesten.

Bővebben

Szakértő és tanácsadó az Aurum Esca Projektben.

Az Aurum Esca Projektet, mint szakértő és tanácsadó segíti mostantól Fődi Attila gombaszakellenőr és mikoterápiás szakíró.

Bővebben

Új gyógygombák forgalmazása termékeink közt.

Az Aurum Esca Programban új gyógygombák kerültek bevezetésre. Így a már ismert Pecsétviaszgomba mellet megismerhetik a Gyapjas tintagomba, Shiitake és Süngomba őrleményünket.

Bővebben

Daganatos sejtvonalak vizsgálati jegyzőkönyve

Ezúton tesszük közzé a még múlt évben az AMKSZI (Agrár és Molekuláris Kutató és Szolgáltató Intézet) által, leukémiás és emlődaganatos sejtvonalakon végzett vizsgálatnak a jegyzőkönyvét.

Bővebben