Kosár:0
Összes:0 Ft
A kosarad üres.
Hírlevél:

Magunkról

Megosztás


Milyen különös, hogy az egészségről – amíg birtokoljuk – szinte sohase beszélünk. Ám ha elveszítettük azt, onnantól már csakis a betegségről folyik a szó.

Egészségesnek lenni az ember számára olyan, gyakorlatilag soha meg nem figyelt, és sokszor sajnos nem is megfelelően megbecsült állapot, amely elengedhetetlen a létezés teljességének a megéléséhez. Áldásos mivoltára már csak akkor ébredünk rá, amikor részben vagy egészben elveszítettük. Pedig érezve érteni - nos, ez a valódi beavatás. Az egészséges emberben általában ritkán tudatosul az a határtalan szabadságérzés, az a leírhatatlan könnyűség, amely a kitűnő fizikai és mentális közérzet észrevétlen velejárója. De ha mégis, egy pillanat erejéig tudatára ébred a háborítatlan harmónia, a tökéletesség, a kiegyensúlyozottság érzésének, s képes teljes lényével megragadni, kicsit kívülről szemlélni a benne szunnyadó „semmi nem fáj testetlenségének” csodálatos élményét, akkor mélyül el igazán a felismerés, micsoda értékelni, óvni való, földöntúli adomány is az egészség.

Naponta emberek milliói keresik, kutatják, hogyan szerezhetnék vissza a legnagyobb személyes kincset, amit valaha is kaphattak az élettől. És sokan talán úgy teszik mindezt, hogy egészségesen bele se gondoltak, minek lehettek részesei.

De bármit mulasztottunk is el, fontos belátnunk, hogy az egészség visszanyerésének vagy megőrzésének lehetőségétől soha nem fosztottak meg bennünket!

Az élet számtalan módon képes segítő kezet nyújtani a bajbajutottaknak, s teszi ezt jó szándékú emberek, vagy éppen sokak számára hozzáférhető gyógyszerek, biológiailag értékes hatóanyagokat tartalmazó készítmények révén.

A mi hitvallásunk meghatározó alapköve, hogy évezredek segíteni akarását átmentve a mának, magunk is előmozdítói lehessünk ennek a gondoskodásnak, s termékeinkkel gazdagíthassuk a széleskörű gyógyító lehetőségek tárházát. Magyar minőséggel, hazai körülmények között tökéletesített szaktudással, s a magunk által kitaposott ösvényen haladva.

 

Arany Szabolcs
az Aurum Esca Projekt vezetője
Vígh András
az Aurum Esca Projekt segítője
Matyasovszky József
az Aurum Esca Pojekt segítője

 

Akik képviselik és forgalmazzák termékeinket:


A Hecserli fűszer és csemegekereskedés

 
Megosztás