Kosár:0
Összes:0 Ft
A kosarad üres.
Hírlevél:

Tamás Pál fotóriporter

Megosztás

A fotográfia iránti elkötelezettségem gyermekkoromig vezethető vissza, bár akkoriban még korántsem tudatosan, de annál nagyobb lelkesedéssel örökítettem meg közvetlen környezetemet. Autodidakta módon fejlesztettem tudásomat, és természetfotózással töltöttem szabadidőmet.

2003-ban beiratkoztam az Abigél Művészetoktatási Intézmény fotós képzésére, melynek végén az “iskola legeredményesebb tanulója” díjat kaptam.
Ekkor már tudtam, ez az, amivel foglalkozni akarok. Különleges szituációkban helytállni, emberekkel megismerkedni, megragadni az értékeiket, a felszín mögé látni, és ezt másokkal megismertetni.

2008-ban elvégeztem a Bálint György Újságíró Akadémia Fotóriporter szakát. Gyakorlati időmet az MTI szerkesztőségében töltöttem. Az itt szerzett tapasztalatok tudatosították bennem, nem csak szakmát, hivatást választottam.

Tagja vagyok a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Fotóriporteri Szakosztályának és az International Federation of Journalists nemzetközi szervezetnek.

Gyermekkorom óta életem fontos részét képezi a természet. 5 éven át versenyszerűen terepkerékpároztam, melynek során OX (olimpiai cross) Magyar Bajnok lettem. A versenysportot már befejeztem, de máig fontos számomra az egészséges életmód és ennek megőrzése.

Az Aurum Esca Projektben kulcsfontosságú, hogy a tudományos tényeket és a termék mögött álló komoly hátteret, személyeket megfelelő fotókkal tudjam bemutatni, képeimmel tovább erősítve a termékbe vetett bizalmat.

Kapcsolat: www.tamaspal.hu

 

Megosztás