Kosár:0
Összes:0 Ft
A kosarad üres.
Hírlevél:

A Hecserli fűszer és csemegekereskedés

Megosztás

A Hecserli fűszer- és csemegekereskedés Budapest belvárosában, az V. kerület Szerb utca 15. szám alatt található.
Családi vállalkozásunkat a gasztronómia iránti szeretetünk és a magyar termékek, a magyar termelők és kézműves szakemberek népszerűsítése iránti elkötelezettségünk hívta életre. Csemegénk a magyar és - ahogy névválasztásunk is utal rá - székelyföldi termékek széles skáláját kínálja majd a vásárlóknak az idényjellegű zöldség- gyümölcsöktől kezdve, a csemegeárun át, egészen a nyalókáig.

Hiszünk az idényjellegben, a főzés örömében, a magyar alapanyagok mind nagyobb szerepében a feltörekvő hazai gasztronómiában. Ennek okán célunk, hogy elérhetővé tegyünk minél több,  kiváló minőségű, ám megfizethető árú magyar terméket. Fontos számunkra, hogy vevőink idővel állandó bevásárló helyként és ne kivételes alkalmakkor felkeresendő kuriózumként tekintsenek ránk. Bízunk abban, hogy kínálatunk között mindenki megtalálja majd - akár új, akár rég elfeledett - kedvenceit és örömmel tér vissza hozzánk.

Termékeink előállítói és leendő vásárlóink iránti tiszteletből a válogatott árukészleten túl, nagy hangsúlyt fektetünk kis fűszer-csemegénk külső és belső megjelenésére is. Igyekeztünk  a múlt század eleji hangulatot megidézni, azt a kort, melyben virágzott a magyar kereskedelem, és elsősorban a kis üzletek, családi vállalkozások látták el jó minőségű, megfizethető árú portékákkal a magyar vásárlóközönséget.

Elérhetőségeinkért kattintson ide.

 

  

Megosztás