Kosár:0
Összes:0 Ft
A kosarad üres.
Hírlevél:

Szállítás és fizetés

Megosztás


A megrendelt termék, Önhöz való eljuttatása, szállítása az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárával történik.

A fizetés történhet:

  1. Utánvéttel, azaz a Futárnak kell fizetni az áru átvételekor.
  2. Előre utalással, az általunk megadott bankszámlaszámra, melyet a megrendelés visszaigazolásakor adunk meg Önnek. Ebben az esetben a pénz beérkezését követően indítjuk a kiszállítást.
  3. Készpénzben, személyes átvétel esetén. Erre csak előre egyeztetett időpontban van lehetősége.

Vásárlás regisztrációval lehetséges, melyet egyszer kell megtennie. Későbbi vásárlásai alkalmával felhasználónevével és jelszavával bejelentkezve leadhatja rendelését.

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után és kapcsolatteremtés, valamint a választott pénzügyi teljesítés figyelembevételével, házhoz szállítja Önnek a Futár. A szállítás díja alább olvasható, amely csomagonként értendő, így javasolt egy alkalommal több terméket is megrendelnie. Amennyiben az alább közölt értékhatárt meghaladó összegű terméket rendel, a szállítási és kézbesítési költséget átvállaljuk. Szállítás maximális súlyhatára 40 (negyven) kg.

A kézbesítés, minden esetben az MPL munkanapjain, munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik. Lehetőség van délutáni kézbesítésre is, az előzőek szerint, de 17 és 20 óra közti időpontban. A számlázási és szállítási címke eltérhet egymástól. Javasoljuk, hogy szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol Ön napközben tartózkodik. Ilyen például a munkahely. Lehetősége van alkalmi átvevő megjelölésére is, aki Ön helyet átveszi majd a megrendelt terméket. Ilyen például a szomszéd vagy munkatárs. Ebben az esetben, megrendeléskor a megjegyzés rovatban mindenképp közölje a megbízott nevét, minőségét, megközelíthetőségét. A megadott telefonszámon akár egyeztethet is Önnel a Futár.

Megrendelt termékét a kézbesítés elindítását követő munkanapon kézbesíti Önnek a Futár. Amennyiben a kézbesítés meghiúsul, úgy a következő munkanapon újra megkísérli a csomag kézbesítését a Futár. Ha másnap sem sikerül a csomagot a megadott címen a Futárnak kézbesíteni, akkor értesítő szelvényt hagy, és a csomagot 5 (öt) napos megőrzésre elhelyezik a csomagmegőrző központba, amit az értesítő szelvénnyel és azonosságát igazoló iratokkal, személyesen átvehet a megadott címen. Ennek elkerülése érdekében arra kérjük, hogy a szállítási, azaz kézbesítési címet és vonatkozó adatokat figyelmesen töltse ki. A megőrzési időt követően visszakerül hozzánk a csomag.

A webáruházban feltüntetett termékárak, bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget.

A fizetés és szállítás egyéb, itt nem olvasható feltételeivel kapcsolatban, elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.

 

Szállítási díjak

Megrendelés összege

Szállítási költség

25.000.-Ft alatt

1.000.-Ft

25.000.-Ft felett

Díjtalan

 

Megosztás